Pasning af hestene

Hestenes velbefindende sættes i centrum på Brændte Ege. Dette gøres med 3 daglige fodringer, morgen, middag og aften, med en frisklavet foderblanding. Om vinteren tildeles hestene wrapensilage for at sikre deres grovfoder forsyning, medens de om sommeren har mulighed for at gå på græs hele døgnet.

Hestene er på fold hver dag hele året, såfremt forholdene tillader det, og de bliver lukket ud inden der bliver strøet og fejet for at minimere støvgenerne. Staldgangen bliver desuden vandet efter behov inden fejning.

Priserne

Den månedlige leje fastsættes i overensstemmelse med følgende stangmål:

Hest over 1.48m Kr. 3.150, – Tomgang Kr. 2.100, –
Pony Kat. I over 1.40m Kr. 2.750, – Tomgang Kr. 1.900, –
Pony Kat. II over 1.30m Kr. 2.450, – Tomgang Kr. 1.650, –
Pony Kat. III Kr. 2.150, – Tomgang Kr. 1400, –
Plads leje af loftsrum Kr. 500/år Depositum kr. 500,-

Depositum boksleje: 1 mdr.
Priserne inkluderer fuld forplejning og pasning, det vil sige 3 daglige fodringer, græs om sommeren og wrapensilage om vinteren, ud- og indlukning på og fra fold, udmugning og strøning, samt brug af stedets faciliteter.

Dog kræves der medlemsskab af Nykøbing Falster Rideklub, som er tilknyttet stedet, se deres hjemmeside www.ridecenter.dk

Management

Brændte Ege Hestesportscenter er privatejet og hører under Orupgaard Gods. Hestesportscentret har været drevet på forpagterbasis frem til sommeren 2001, hvorefter Orupgaard selv har ansat personel til at drive stedet.

Fra 1. april 2021 er centret tilbage med Lars Brendstrup som ny forpagter og dermed udlejer til pensionærer og rideskolen.